Slår på Hvor er enheten min

Slik begynner du å brukeHvor er enheten min:

1. På Kaspersky-appens nederste fane, trykk på Alle funksjoner .
  2. Trykk Hvor er enheten min.

Dette åpner innstillingene for Hvor er enheten min.

3. Trykk på Slå på.
  4. Vis beskrivelsen av funksjonen og trykk på Neste.
  5. Gi appen de nødvendige tillatelsene. Disse tillatelsene kreves for å beskytte enheten hvis den skulle bli borte eller stjålet.
  6. Logg på My Kaspersky-kontoen din hvis du ikke allerede har gjort det.
  7. Angi en skjermlås hvis du ikke gjorde det den første gangen du konfigurerte Applås.
  8. Gi appen avanserte tillatelser ved å aktivere Enhetsadministrator. Disse tillatelsene er nødvendige for å utføre Hvor er enheten min-kommandoer på enheten hvis den blir mistet eller stjålet.
    1. Trykk på Neste på skjermen med informasjon om avanserte tillatelser.
    2. Les om enhetens administratortillatelser.
    3. Tapp på Aktiver denne enhetsadministratorappen.

Noen trinn kan variere avhengig av enhetsmodellen og versjonen til operativsystemet.

9. Trykk på Ferdig.

For å sikre at du får enhetens koordinater når du kjører Lås og finn-kommandoen, går du til systeminnstillingene og tillater bruk av Wi-Fi, Bluetooth eller mobilnettverk for å spore enhetens plassering. Bruk av GPS- og enhetssensorer er kanskje ikke nok for å spore enheten.

Hvor er enheten min er konfigurert. Hovedfunksjonene Hvor er enheten min er slått på nå. Om nødvendig kan du slå på flere beskyttelsesfunksjoner: SIM-varsling og avsinstallasjonsbeskyttelse.

Hvis du ikke vil bruke noen av Hvor er enheten min-funksjonene, trykk på panelet med et funksjonsnavn på hovedskjermen til Hvor er enheten min-funksjonen og slå bryteren til av.